Alle Schouten & Nelissen websites

Gerrie

Locatie Noord Brabant

Er is geen beter moment om te starten dan nu!

Disciplines
lifestyle coaching, stress- en vitaliteitscoaching
Tags 
slapeloosheid, voeding, beweging, zelfbewustzijn, persoonlijke uitstraling, zelfvertrouwen, vitaliteit en stress, werk-privébalans, burn-out
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, e-mail
Flexibiliteit 
kantooruren
Taal 
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerd s&n academy
Gerrie Van Keulen Pasfoto

Over deze coach

Als optimistische Bourgondiër en levensgenieter wil ik je laten zien dat je een balans kunt vinden tussen bewust genieten, relaxen en een fitte en gezonde leefstijl.

Ik kijk naar mensen als één geheel waar fysieke en psychische aspecten met elkaar verbonden zijn.

De combinatie hiervan vormt de basis om actief regie te voeren en persoonlijk leiderschap te tonen in werk en privé.  Dit doen we door middel van het trainen van het gezond gedrag en het verbeteren van vaardigheid in de thema’s: lichaamsbeweging, herstel en ontspanning, voeding, slaap en omgaan met stress.

Vanuit interesse in- en kennis van voeding, menselijk gedrag en een persoonlijke klik met sport en bewegen ben ik in 2002 gestart met leefstijl coaching.

Mijn uitgebreide kennis van orthomoleculaire geneeskunde, ervaring met begeleiding en coaching op het gebied van sport, voeding en leefstijl, in combinatie met interesse in mensen en empathisch vermogen zorgen voor een persoonlijke benadering waar altijd resultaat mee behaald wordt.

Ervaring

Ik danste jarenlang op professioneel niveau, werkte als leidinggevende en bouwde duurzame relaties op binnen de Healthcare-industrie als key-accountmanager.

Daarnaast heb ik de opleidingen Orthomoleculaire Geneeskunde en Klinische Psycho-Neuro-Immunologie gevolgd.

Mijn rol als leefstijlcoach groeide in ruim 17 jaar tijd uit tot adviseur gezondheidsmanagement. Voor Politie Nederland ontwikkelde ik een re-integratieprogramma om langdurig ziekteverzuim te verlagen. Ook binnen FNV Bondgenoten adviseerde ik werknemers aan de hand van testresultaten uit het Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Deze grote projecten hebben de basis gevormd van een effectief gezondheidsbeleid dat ik op een persoonlijke manier weet te integreren binnen bedrijven.

De missie is streven naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers binnen organisaties.

Ervaring van anderen

Toen ik begon was mijn conditie echt onder het nul niveau en nu is mijn conditie uitstekend. Gerrie is positief en zorgt voor een gedragsverandering. Daar heb je gewoon baat bij. Verder ben ik heel veel kilo’s afgevallen en zit ik weer lekker in mijn vel!!! Dit is kennis die ik de rest van mijn leven kan gebruiken.
Jolanda (45)
Het realiseren dat fysieke inspanning goed is voor mijn ontspanning. Het gaf mij de drive om door te gaan en niet langdurig thuis te zitten. De gesprekken met Gerrie helpen mij om de boel te relativeren. Mede door deze cursus heb ik bereikt dat ik dat ik nu gezonder leef, waardoor ik meer energie heb. Ik zit nu lekkerder in mijn vel door het sporten en voel mij daardoor ook energieker. Dit komt ook door het voedingsadvies. Ik verwacht dat ik dit door kan zetten in de rest van mijn leven omdat ik nu inzicht heb gekregen. Eigenlijk zou dit voor iedereen goed zijn!
Diana (36)
Bewustwording van gezond leven en het genieten van het fitter zijn en daardoor de ontwikkelingen, in het werk en privé, aan te kunnen. Door de deelname aan dit project is bij mij de knop geheel omgegaan. Daarvoor mijn dank. Volgens mij moet men dit traject ervaren om er dan in te geloven wat je zelf kunt doen om gezond te leven. Zowel voor het werk als privé. Collega’s, neem de tijd om eens voor het spiegel te gaan staan. Even druk druk druk aan de kant zetten en de vraag stellen: “Hoe voel ik mij nu in het kader werk en privé? Hoe kan ik mijn energie op pijl houden? Wat heb ik daarvoor nodig? Welke hulp heb ik daarvoor nodig. En dan aan de slag met zeer sterke discipline. Als je erin gelooft dan kun je bergen aan.”
Karel (48)

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633