Alle Schouten & Nelissen websites

Erik

Heel Nederland en virtueel

Disciplines
Executive coaching, managementcoaching, personal coaching
Tags 
doelen stellen, communiceren, delegeren, zelfsturing, zelfbewustzijn, leiding geven, cultuurverschillen, persoonlijk leiderschap, samenwerken, bewust en effectief voelen & handelen, visie vormen, persoonlijke ontwikkeling, beïnvloeden en overtuigen, sparringpartner
Coachingsvormen 
face-to-face, virtueel, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit 
kantooruren, avonden
Taal 
Nederlands en Engels
Certificering
Gecertificeerd Coach
Erik

Over deze coach

Gedurende ruim 30 jaar bekleedde Erik functies tot op directieniveau bij internationale bedrijven en leidde hij succesvolle transformaties. Hij heeft een goed begrip van wat een organisatie drijft na het werken op fabrieken, verkoopkantoren en hoofdkantoren in verschillende landen. Hij had leidende rollen bij het ombuigen van slecht presterende organisaties, bij het bouwen van allianties, bij bedrijfsovernames, bij het ontwikkelen van een Europees bedrijf tot de wereldleider, bij het wereldwijd lanceren van nieuwe producten, bij het opbouwen van netwerken met universiteiten, bij het begeleiden van jonge professionals. Door zijn eigen professionele reis, werkend met multidisciplinaire en internationale teams, ontdekte hij dat het succes van de verandering altijd in de mensen zelf zit. Hij gelooft in de kracht van elk individu. Dat organisaties excelleren als ze de mensen de kans geven hun kennis, kunde en passie in te zetten in een veilige omgeving.

Erik werkt met leiders én professionals die zichzelf en de mensen om hen heen willen ontwikkelen. Het zijn mensen die uitdagingen zoeken, die onbeproefde wateren durven te betreden en een blijvende impact willen creëren. Mensen die weten dat er zoveel potentieel is om te ontsluiten, maar die daartoe zelf niet in staat zijn. Erik is ook een trotse echtgenoot, vader van twee mooie dochters, blijft proberen de gitaar te spelen, houdt van reizen, geschiedenis en sporten.

Ervaring

Opleiding

  • MSc, MBA, Lean 6σ Black Belt
  • Outward Mindset Coach & Facilitator
  • Positive Intelligence Coach
  • Co-Active® Coach
  • ORSC™ Coach

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633