Alle Schouten & Nelissen websites

Elisabeth

Locatie Noord-Holland

Hoe zou het zijn om 'als jezelf' door het leven te gaan? Met open vizier, een blij gemoed, ontspannen schouders, heldere gedachten en voeten stevig op de grond.

Disciplines
lifestyle coaching, stress- en vitaliteitscoaching, loopbaancoaching, personal coaching, zelfkennismethode
Tags 
relatie, mindfulness, werk-privébalans, zelfvertrouwen, levensvragen, persoonlijke uitstraling, grenzen stellen, zelfbewustzijn, assertiviteit, burn-out, persoonlijke ontwikkeling, bewust en effectief voelen & handelen, talentontwikkeling, stressmanagement, versterking intuïtie
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime, whatsapp
Flexibiliteit 
kantooruren
Taal 
engels, nederlands
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Elisabeth Bogaard 3 Pasfoto

Over deze coach

Als coach, maar ook als mens, hecht ik veel waarde aan termen als 'vrijheid' en 'eigenheid'. In mijn trajecten staan stuurmanschap en zelfsturing centraal. Vrijuit spreken, je vrij voelen, met een goede balans tussen ruimte voor jezelf en ruimte voor de ander(en). Jij bent immers niet alleen de speler, maar ook de schrijver van je eigen levensverhaal.

Daarom werk ik graag met de Zelfkennismethode (ZKM), een wetenschappelijk gefundeerde en geaccrediteerde methode die ervan uitgaat dat jij de hoofdonderzoeker van je eigen levensverhaal bent.

Alles waar jij in dit traject achter komt zijn jouw hoogstpersoonlijke inzichten en uitkomsten. Het is dus ook niet vreemd dat de ZKM in evaluaties landelijk een 8,7 heeft gekregen en als wetenschappelijke onderzoeksmethode internationaal met de term 'excellent' is beoordeeld.

Jezelf zijn en blijven, ook als de spanning oploopt, jezelf vrij durven uiten én echt keuzevrijheid ervaren, ongewapend, of lichter bewapend door het leven kunnen gaan, dat zijn zaken waar mijn hart naar uit gaat. Dus geen vaardigheids- of gedragscoaching, maar de vrijheid ontwikkelen om van binnenuit je persoonlijke effectiviteit te onderzoeken.

Ervaring

  • Master Geschiedenis UVA
  • Bachelor Psychologie UVA
  • Tweejarige ZKM Coaching Opleiding
  • Reflection-Action
  • Tweejarige Voice-Dialogue Opleiding
  • Transforming Dialogue
  • Tweejarige Mindfulness/Yoga-Lerarenopleiding, Yogaschool SATYA

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633