Alle Schouten & Nelissen websites

Caroline

Locatie Utrecht

We weten vaak wat we moeten doen, maar doen niet altijd wat we weten. We hebben MOED nodig om onze patronen te doorbreken.

Disciplines
executive coaching, stress- en vitaliteitscoaching, personal coaching
Tags 
slapeloosheid, mindfulness, werk-privébalans, persoonlijke uitstraling, assertiviteit, persoonlijke presentatie, leiding geven, burn-out, grenzen stellen, zelfvertrouwen, vitaliteit en stress, talentontwikkeling, bewust en effectief voelen & handelen, stressmanagement, hooggevoeligheid
Coachingsvormen 
e-mail, whatsapp, telefonisch, skype / facetime, face-to-face
Flexibiliteit 
kantooruren
Taal 
nederlands
Certificering
gecertificeerd s&n academy
Caroline Lasance Pasfoto

Over deze coach

Mijn uitdaging is het om je inzicht in wat je belemmert te vergroten of wat je over het hoofd ziet op te gaan merken. Wat zijn voor jouw triggers en wat gebeurt er net voordat je ‘schiet’ in frustratie, boosheid of vermijden? Wat ervaar je dan fysiek (spierspanning, ademhaling), welke gedachten komen op, welk gedrag vertoon je? Welke automatische gewoontepatronen heb je ontwikkeld en hoe creëer je weer ruimte voor een keuze in gedrag?

Na mijn studie Psychologie ben ik sinds 1991 trainer/ coach en daarmee een van de eerste businesscoaches van Nederland. Wat mij drijft is persoonlijke ontwikkeling van mijn coachees, maar ook van mijzelf.

Mijn laatste opleidingen: behandeling van slaapproblemen, het effect van positieve psychologie en de kracht van aandacht. Coachees omschrijven mijsteevast als bevlogen, betrokken en resultaatgericht. Korte intensieve trajecten van 5-8 bijeenkomsten worden aangevuld met contactmomenten tussen de bijeenkomsten.

Ervaring

  • Drs. in de psychologie
  • mindfulnesstrainer
  • RET
  • biofeedback

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633