Alle Schouten & Nelissen websites

Carin

Heel Nederland en virtueel

“Iedereen verdient een coach”

Disciplines
Persoonlijke effectiviteitscvoaching, loopbaancoaching, managementcoaching, stress- en vitaliteitscoaching en executive coaching
Tags 
Zelfvertrouwen, beïnvloeden en overtuigen, Loopbaanvragen, talentontwikkeling, leiderschap, sparring partner, communicatie, perfectionisme, grenzen stellen, delegeren, werk-privebalans, keuzes maken, doelen stellen, assertiviteit.
Coachingsvormen 
face-to-face, virtueel, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit 
kantooruren
Taal 
nederlands
Certificering
Co-Active Coaching Fundamentals (Intermediate gestart) Competence, Certified Career Coach LHH, GITP Coaching Circle, Assessor en Rollenspeler GITP, Constructive Confrontation LHH, Masterclass-Coaching Deinthe Interventiekunde, Spelen met Talenten, Blik op jong talent, Mindfulness, Duurzame inzetbaarheid SUAS (Schouten & Nelissen).
Carin Posthouwer Van Leeuwen

Over deze coach

Met meer dan 35 jaar werkervaring binnen het bedrijfsleven ben ik vanuit mijn HRM-rol -veelal binnen werkmaatschappijen- doorgegroeid naar Manager Management Development op corporate niveau. Ik heb veel ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding en coaching zowel op middel, hoger als executive niveau. Talentmanagement, competentiemanagement, assessment centers, reorganisatieprocessen en duurzame inzetbaarheid behoren tot mijn kennisgebieden.

Ik ben vanaf de start betrokken geweest bij New Dawn en werk daar nu als Sr. (loopbaan) coach. Mijn werkwijze kenmerkt zich door mensen vertrouwen te geven en door een enthousiaste en open benadering. Hierbij staan tastbare resultaten en een dosis humor voorop. Ik werk veelal met voorbeelden vanuit de praktijk. Het is voor mij een uitdaging mensen te helpen om het beste uit zichzelf te halen.

Ervaring

  • Personal Branding (jezelf als sterk merk neerzetten)
  • Situationeel leiderschap (Hersey & Blanchard)
  • Roos of leary (beinvloedingsstijlen)
  • STAR-methodiek
  • RET
  • NLP
  • Kernkwaliteiten (Ofman)
  • Co-Active Coaching
  • Nyenrode Strategisch Management in de food industrie
  • HBO Personeel en Arbeid

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633