Aveline

Locatie Utrecht, Noord-Brabant

Het lijkt wel of de ene helft van Nederland de andere helft aan het coachen gaat! Lastig kiezen? Tip: bel voor advies gewoon even naar New Dawn. Zij hebben goed zicht of jouw vraag matcht bij mijn manier van coachen.

Disciplines
lifestyle coaching, stress- en vitaliteitscoaching, personal coaching, managementcoaching
Tags 
rouw/verlies, werk-privébalans, persoonlijke uitstraling, zelfvertrouwen, communiceren, grenzen stellen, burn-out, zelfbewustzijn, carrièrevragen, assertiviteit, levensvragen, doelen stellen, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, bewust en effectief voelen & handelen, samenwerken, versterking intuïtie, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit 
kantooruren, avonden
Taal 
nederlands, fries
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Aveline Dijkman Pasfoto

Over deze coach

Zomaar wat quotes van cliënten die ik de afgelopen 20 jaar heb gehad:

 • "Ze pakte me meteen bij de kladden & diepgaand"
 • "Warm & confronterend"
 • "Streng & sprankelend"

Er staat hier ergens "STERKMAKERS". Ja! Je wordt zeker sterker, krachtiger door de coaching. Maar je blijft ook jezelf. Gelukkig maar, toch? Ik zie het sterker maken vooral in de zin van beter kunnen dealen met wie je bent. En met wat jou, in jezelf en in je context in de weg zit EN helpt om te zijn wie je wilt zijn. Je valkuilen, je kwetsbaarheden naast je waarden en talenten. In je werk, in het leven.
En geloof me, inmiddels ben ik ruim boven de 60, helaas, dat moeten dealen met wat er is, - onzekerheid/balans zoeken/keuzestress/moeite met grenzen aangeven- etc etc dat gaat nooit (echt helemaal) over. Bij mij in elk geval niet. Maar zelfs in zo'n kort coachingstraject kan iedereen! daar handiger, zeg maar 'leniger' in worden.
Daar sta ik dan naast en dat geeft me nog steeds zo'n lol in mijn vak. Hoe mooi is het om mensen te zien groeien! DAT is nog steeds een magisch moment in een coachingsessie, dat iemand zich (w/meer) bewust wordt van zijn eigen kracht en verlangen en op basis daarvan grote stappen zet. Bovenaan staat 'de ene helft van Nederland coacht...'. In de 20 jaar dat ik coaches opleidt en superviseer heb ik daar hard aan meegewerkt. Ik heb zo heel veel goede coaches zich zien ontwikkelen. Ook als MP-assessor bij de accreditatieprocessen bij de NOBCO/EMCC zie ik top-collega's langskomen, namelijk als ze een keurmerk willen halen bij deze beroepsorganisatie van coaches. Het maakt me nederig en relativerend. Coachen kan op zoveel verschillende manieren!
Lees evt. het boek "GOUD, uitgaan van potentieel" wat ik schreef met Anje-Marijcke van Boxtel, dan zie je wat meer van mijn manier van coachen. Maar, op z'n GOUDs of niet, coaching levert altijd groei op. Altijd. Dus welkom.

Ervaring

Opleider, supervisor, en assessor van coaches. Onder andere in het onderwijs.

 • Master Practitioner Coach NOBCO/EMCC, M SEN
 • Supervisieopleiding
 • Coaching (on the job)-opleidingen
 • gecertificeerd Co-Active Coach
 • Mindfulness gecertificeerd
 • ORSC
 • LCP
 • Integrated Coaching

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050 (Large)
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633