Alle Schouten & Nelissen websites

Anne

Locatie Noord-Holland en virtueel

Slow down to speed up!

Disciplines
loopbaancoaching, personal coaching, managementcoaching
Tags 
zelfbewustzijn, carrièrevragen, keuzes maken, levensvragen, communiceren, grenzen stellen, persoonlijke uitstraling, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit 
kantooruren
Taal 
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Anne Poelstra Pasfoto

Over deze coach

Benieuwd naar wat jou energie geeft? En waar je goed in bent? Zodat je op basis hiervan zelf beslissingen kan nemen? Dan ben ik wellicht de coach voor jou!
Tijdens de coaching maak ik je bewust van je eigen waarden en talenten. We onderzoeken samen wat er mogelijk is als jij op je best bent. De meeste van mijn coachgesprekken voer ik al wandelend in de natuur rondom Amsterdam, maar dit kunnen we afstemmen op jouw wensen. Anderen die ik gecoacht heb omschrijven mijn stijl als: waarderend, zorgvuldig en enthousiast.  

Ervaring

  • Gecertificeerd kompasvisiecoach
  • Co-active coaching fundamentals en intermediate
  • ORSC coaching fundamentals
  • Afgestudeerd psycholoog en master in Training & Development

Ervaring van anderen

Anne is erg prettig om mee te praten en heeft snel door hoe de vork in de steel zit. Mijn coachingsvraag bestond eigenlijk uit twee delen en is tijdens de sessies nog verder aangescherpt. Ze was erg flexibel, geduldig en meedenkend in het vinden en beantwoorden van mijn uiteindelijke vragen. Ik zou Anne aan iedereen aanraden!
Jaap 

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633