Alle Schouten & Nelissen websites

Angélique

Locatie heel Nederland en virtueel

Ik geloof dat groei ontstaat vanuit bewustwording. Geluk zit in het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Disciplines
Executive coaching, managementcoaching, persoonlijke effectiviteitscoaching, loopbaancoaching en  teamcoaching.
Tags 
Leiding geven, handelen vanuit kracht, persoonlijke ontwikkeling, zelfbewustzijn, communiceren, persoonlijk leiderschap, visie vormen, loopbaanontwikkeling, werk-privé balans, doelen stellen, focus, grenzen aangeven, ondernemerschap, versterking intuïtie, talentontwikkeling, zelfbewustzijn, zelfsturing, zelfvertrouwen
Coachingsvormen 
Face-to-face, virtueel, telefonisch
Flexibiliteit 
Kantooruren, avonduren.
Taal 
Nederlands en Engels
Angelique Berbe

Over deze coach

Hoe ik werk?

De cirkel is voor mij een symbool voor oneindigheid en groei. Bewustworden is een continu proces. Ik geloof in groei en ontwikkeling vanuit de vragen die mensen zelf hebben. Je kunt in je eigen cirkel gaan staan of erbuiten. Durf je verantwoordelijkheid te nemen voor je leven?

Ik ga snel naar de kern van je vraag en coach je gericht naar jouw ontwikkelpunt waarbij ik aansluit op jouw tempo.

In mijn werk, breng ik je weer terug bij je gevoel en van daaruit bij jouw kracht. We onderzoeken de patronen en overtuigingen waardoor je je vastzet en weggaat van jouw kracht. Dit doe ik aan de hand van de door jouw ingebrachte cases. Zo kunnen we heel makkelijk jouw patroon en vragen inzichtelijk maken en kijken we waar je ontwikkelingsvraag ligt en hoe deze te bereiken.

Ervaring

Opleidingen:

  • HBO Omgangskunde
  • Coachopleiding op basis van de Karakterstructuren Alexander Lowen

Ik ben aangesloten bij de NOBCO

Ik ben afgestudeerd als trainer Omgangskunde aan de Hogeschool van Utrecht en heb een coachopleiding gevolgd op basis van de Karakterstructuren van Alexander Lowen.

Al 20 jaar coach ik vanuit mijn bedrijf mensen in hun zoektocht naar zichzelf en het herontdekken van persoonlijke kwaliteiten en passies. Mensen weer in verbinding brengen met hun gevoel en van daaruit in hun kracht; zowel in privé of zakelijke context.

Mijn passie in het coachen ligt bij leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Door mijn werkervaringen in het bedrijfsleven, retail en bij de overheid, heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van leiderschap, marketing, communicatie, netwerken, opzetten van een bedrijf, visie vorming op directieniveau, veranderprocessen en teamprocessen. Dit zijn dan ook veelal de coach-trajecten die op mijn pad komen.

Daarnaast heb ik jarenlang coaches opgeleid.
Ik geef trainingen op het gebied van praktische coachvaardigheden, Coachend leidinggeven, Situationeel leidinggeven.

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633