Angélique

Locatie Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en virtueel

Ik geloof dat groei ontstaat vanuit bewustwording. Geluk zit in het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Doen wat je altijd al hebt willen doen!

Disciplines
Persoonlijke effectiviteitscvoaching, loopbaancoaching, managementcoaching, stresscoaching, executive coaching
Tags 
Assertiviteit, beïnvloeden en overtuigen, beweging, bewust en effectief voelen & handelen, carrièrevragen, communiceren, delegeren, doelen stellen, familieproblemen, focus, grenzen stellen, keuzes maken, leiderschap, leiding geven, levensvragen, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke presentatie, persoonlijke uitstraling, relatie, rouw/verlies, samenwerken, slapeloosheid, sparringpartner, talentontwikkeling, versterking intuïtie, vitaliteit en stress, voeding, werk-privébalans, zelfbewustzijn, zelfsturing, zelfvertrouwen
Coachingsvormen 
Face-to-face, virtueel, telefonisch
Flexibiliteit 
Kantooruren, indien noodzakelijk avonduren.
Taal 
Nederlands en Engels
Angelique Berbe

Over deze coach

Hoe ik werk?

De cirkel is voor mij een symbool voor oneindigheid en groei. Bewustworden is een continue proces. Ik geloof in groei en ontwikkeling vanuit de vragen die mensen zelf hebben. Je kunt in je eigen cirkel gaan staan of erbuiten. Durf je verantwoordelijkheid te nemen voor je leven?

Bewustwording, eigen verantwoordelijkheid nemen en weten wie je bent, geeft je de mogelijkheid om de stappen in je leven te zetten die bij je horen, bij je passen. Die het gevolg zijn van wie je bent en wat je wilt doen in je leven. 

Blijven bij je eigen waarheid en deze leven, ongeacht de context. Teveel mensen leven vanuit de context en vergeten wie ze oorspronkelijk zijn.

In mijn werk, breng ik je weer terug bij je gevoel en van daaruit bij jouw kracht. We onderzoeken de patronen en overtuigingen waardoor je je vastzet en weggaat van jouw kracht. Dit doe ik aan de hand van de door jouw ingebrachte cases. Zo kunnen we heel makkelijk jouw patroon en vragen inzichtelijk maken en kijken we waar je ontwikkelingsvraag ligt en hoe deze te bereiken.

Ervaring

Opleidingen:

  • HBO Omgangskunde
  • Coachopleiding op basis van de Karakterstructuren Alexander Lowen

Ik ben aangesloten bij de NOBCO 

Ik ben afgestudeerd als trainer Omgangskunde aan de Hogeschool van Utrecht en heb een coachingsopleiding gevolgd op basis van de Karakterstructuren van Alexander Lowen.

Al 20 jaar coach ik vanuit mijn bedrijf mensen in hun zoektocht naar zichzelf en het herontdekken van persoonlijke kwaliteiten en passies. Mensen weer in verbinding brengen met hun gevoel en van daaruit in hun kracht; zowel in privé of zakelijke context.

Mijn passie in het coachen ligt bij (persoonlijk) leiderschap!

Door mijn werkervaringen in het bedrijfsleven, retail en bij de overheid, heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van leiderschap, marketing, communicatie, netwerken, opzetten van een bedrijf, visie vorming op directieniveau, veranderprocessen en teamprocessen. Dit zijn dan ook veelal de coach-trajecten die op mijn pad komen.

Daarnaast heb ik jarenlang coaches opgeleid. En geef ik trainingen op het gebied van coachend leidinggeven en coachvaardigheden.

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050 (Large)
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633