Alle Schouten & Nelissen websites

Angela

Locatie Zuid-Holland

Disciplines
lifestyle coaching, loopbaancoaching, managementcoaching, personal coaching, stress- en vitaliteitscoaching
Tags 
assertiviteit, beïnvloeden en overtuigen, beweging, bewust en effectief voelen & handelen, burn-out, carrièrevragen, doelen bereiken, energie, familie problemen, focus, gezondheid, grenzen stellen, het beste uit jezelf halen, hooggevoeligheid, introvert zijn, keuzes maken, levensvragen, loslaten, mindfulness, patronen doorbreken, persoonlijk leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, regie nemen, relatie, rouw/verlies, rust, scheiding, slapeloosheid, sparringpartner, stressmanagement, traumatische ervaring(en), versterking intuïtie, vitaliteit en stress, werkplezier, werk-privébalans, zelfbewustzijn, zelfsturing, zelfvertrouwen
Coachingsvormen 
e-mail, face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp
Flexibiliteit 
avonden, kantooruren
Taal 
engels, nederlands
Angelakoolmees Pasfoto

Over deze coach

Veranderingen zijn een onlosmakelijke constante van het leven én je kunt ermee leren omgaan. Hoe je dat doet, daar heb je vaak veel meer invloed op dan je in eerste instantie denkt. Het je bewust worden van deze invloed, zorgt voor meer balans, geluk en tevredenheid.

Tijdens de coaching gaan we samen op zoek naar wat belangrijk voor jou is en hoe je dit in jouw leven kunt laten terugkomen.

Als professional werk ik vanuit mijn hart en loop graag een stukje met je mee in je ontwikkeling. Mijn manier van werken is met humor, respect en eerlijkheid. Mijn focus is op jou als mens, op de samenhang tussen lichaam en geest en op de praktische toepasbaarheid in je dagelijks leven.

Ik baseer mijn aanpak op gefundeerde methoden, aangevuld met mijn eigen levenservaring. Ook maak ik veel gebruik van inzichten uit mindfulness en zelfcompassie, voor zelfzorg, veerkracht en balans.

Ondanks dat iedereen anders is, merk ik dat mijn coachees over het algemeen meer rust ervaren, dat hun leven meer structuur heeft, dat ze beter weten wat ze willen en hoe dit te realiseren. Daarbij ervaren ze meer diepgang en voldoening in zowel hun privé als in hun werk omgeving. Zoals een coachee mij laatst teruggaf: “Mijn gesprek met jou was een positief omslagpunt”.

Mijn expertise en ervaring liggen op het vlak van (persoonlijk) leiderschap, zingeving, verlies en rouw, waarbij ik veel ervaring heb met reorganisatieprocessen en alle veranderingen die daarin kunnen samenkomen, zoals veranderingen in relaties, gezondheid en toekomstperspectief. Ik ben gespecialiseerd in het omgaan met deze levenstransities, waarbij je leven op zijn kop kan staan en je het gevoel kunt hebben jezelf kwijt te zijn.

Ervaring

  • WO A&O Psychologie
  • Secure Base Coachen, Verlieskunde, CSR Chronische Stress en Burnout Coach, EMDR, Mindfulness trainers, Compassietrainer

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), de Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkenden (LVPW), de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen (VMBN), het Landelijk Steunpunt Verlies (LSV) en ik ben gecertificeerd Stress en Burnout coach (CSR).

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633