Alle Schouten & Nelissen websites

Alwin

Locatie Noord-Brabant, Zeeland, Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en virtueel

"Persoonlijke groei is stap voor stap steeds meer jezelf zijn."

Disciplines
Managementcoaching, persoonlijke effectiviteitscoaching, executive coaching, loopbaancoaching en  stresscoaching.
Tags 
Identiteitsontwikkeling, Werk-prive balans, Zelfvertrouwen, Carrièrevragen & loopbaanbegeleiding, Relaties, Leidinggeven, Omgaan met angst & stress.
Coachingsvormen 
Face-to-face, virtueel en telefonisch.
Flexibiliteit 
Kantoor- en avonduren.
Taal 
Nederlands en Engels.
Certificering
• NLP Practitioner
Alwin Schoones

Over deze coach

In het contact ben ik open en authentiek en ik bied hiermee een veilige en vertrouwde plek. Ik nodig anderen uit om ook op onderzoek uit te gaan. Daarbij ga ik ervanuit dat mensen in staat zijn te reflecteren op wat er zich in het leven of werk aan hem of haar voordoet en dat er nieuwsgierigheid is naar zichzelf. Regelmatig gebruik ik mijn eigen leerproces en leg mijn verhaal naast dat van jou. Samen komen we dan tot de kern en ontdek je nieuwe nog niet verkende mogelijkheden in jezelf. Ik werk doelgericht, met aandacht en humor en streef ernaar een gesprek niet te zwaar te maken, met soms een knipoog.

Een samenwerking begint vrijwel altijd met een wens voor verandering, een vraag of dilemma. In een eerste gesprek stellen we vast wat de hulpvraag is, wat jouw doel is en hoe we dat kunnen bereiken.

In mijn praktijk maak ik o.a. gebruik van NLP, systemische werk, transactionele analyse en ik vind het leuk deze stromingen te combineren.

Ervaring

  • Counselling
  • Loopbaancoaching
  • Lifecoach
  • Managementcoaching
  • Omgaan met stress & angst
  • Mannencoach
  • Teamcoach

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633